تفاوت پیکرتراشی، لیپوساکشن و جراحی چاقی(اسلیو معده)

خانه | لیپوماتیک | تفاوت پیکرتراشی، لیپوساکشن و جراحی چاقی(اسلیو معده)
تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی

فرق پیکرتراشی با لیپوماتیک

فرق پیکرتراشی با لیپوماتیک داشتن اندامی زیبا و متناسب یکی از مهمترین اهداف سلامتی است که افراد در طول زندگی خود به دنبال رسیدن به آن هستند. تمرینات ورزشی مختلف، تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی همگی از جمله اقداماتی هستند که افراد جهت دستیابی به این هدف را دنبال می کنند. اما شکست در هر کدام از این روش ها باعث می شود تا فرد به نتیجه دلخواه نرسد. اگر شما هم از این طریق نتیجه نگرفته اید، احتمالا در حال تحقیق در مورد جراحی کاهش وزن یا حتی روش های کانتور بدن مانند لیپوساکشن و پیکرتراشی هستید تا با استفاده از این روش ها به اهداف زیبایی و سلامتی خود دست پیدا کنید.

با این حال افراد در هنگام تحقیقات خود ممکن است درک درستی از تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی و لیپوساکشن نداشته باشند. اصطلاحات پزشکی پیرامون این متدها ممکن است مبهم باشند و باعث شود بسیاری از بیماران به اشتباه فکر کنند که لیپوساکشن، پیکرتراشی و جراحی های کاهش وزن مانند اسلیو معده، همگی یک روش هستند. به همین دلیل در این مقاله به بررسی تفاوت هریک از این تکنیک ها با یکدیگر می پردازیم. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی ، ادامه مقاله زیر را با دقت مطالعه بفرمایید.

انواع پیکرتراشی یا کانتورینگ

آشنایی با انواع روش های پیکر تراشی و جراحی چاقی باعث می شود تا بهتر به تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی پی ببرید. به طور کلی پیکرتراشی گزینه ای است که به بیماران کمک می کند بعد از رسیدن به وزن سالم، فرم خود را بهبود بخشند.

انواع روش های کانتورینگ، شکل بدن فرد را بهبود می بخشند، ولی تغییری در حجم یا یا وزن فرد ایجاد نمی کنند. در واقع پیکرتراشی برای افرادی کاربرد دارد که از قبل مقدار قابل توجهی از وزن خود را از طریق جراحی چاقی، رژیم غذایی و ورزش از دست داده اند. رایج ترین روش های پیکرتراشی بدن شامل موارد زیر هستند:

  • جراحی آبدومینوپلاستی

این جراحی برای سفت شدن عضلات شکم و از بین بردن پوست و چربی اضافی همراه آن انجام می شود.

  • لیپوساکشن

این جراحی با هدف از بین بردن چربی در قسمت های مختلف بدن مانند بازو ها و ران ها انجام می شود و شکل بدن را در نواحی مورد نظر بهبود می بخشد.

  • لیفتینگ بدن

لیفتینگ بدن بیشتر در نواحی بازو، ران و پایین تنه انجام می شود و هدف آن از بین بردن پوست های اضافی و آویزان است.

همه روش های بالا برای بهبود نواحی از بدن که به رژیم غذایی و ورزش پاسخ خوبی نمی دهند، استفاده می شود. بیمارانی که در وزن ایده آل خود هستند یا اضافه وزن کمی دارند، می توانند از این تکنیک ها، نتیجه دلخواه را کسب نمایند.

آیا ممکن است بعد از جراحی لاغری باز هم چاق شوید؟

آیا لیپوساکشن به کاهش وزن کمک می کند؟

آیا لیپوساکشن به کاهش وزن کمک می کند؟

فرق پیکرتراشی با لیپوماتیک لیپوساکشن یک عمل زیبایی است که در آن رسوبات چربی اضافی زیر پوست از طریق برش های کوچک مکش می شوند. از آنجا که لیپوساکشن سلول های چربی را از بین می برد، اغلب به اشتباه راهی برای کاهش وزن بدون نیاز به رژیم و ورزش در نظر گرفته می شود. با این حال، حتی مقدار نسبتاً زیادی لیپوساکشن نیز منجر به کاهش وزن قابل ملاحظه ای نخواهد شد. در نتیجه برای کاهش وزن کلی هیچ کدام از متد های پیکرتراشی توصیه نمی شود.

علاوه بر این، از بین بردن ساده سلول های چربی هیچ تاثیری در نوسانات وزن آینده ندارد. اگر بعد از انجام لیپوساکشن بیش از حد پرخوری کنید یا کمتر از حد ورزش کنید، سلولهای چربی باقی مانده شما می توانند بزرگتر شده و دوباره دچار اضافه وزن شوید. انجام این عمل اصلا ضروری نیست و فقط به منظور شکل دادن به بدن انجام می شود. فقط افرادی که در یک یا دو ناحیه از بدن رسوبات اضافی چربی دارند، می توانند لیپوساکشن انجام دهند.

نتایج لیپوساکشن بلافاصله پس از جراحی در ناحیه ای که چربی از آن خارج می شود، قابل مشاهده است. لیپوساکشن یک روش ایمن و ساده است که می تواند فوراً تغییراتی در ناحیه مورد نظر ایجاد کند. با این حال، این روش یک انتخاب اشتباه برای فردی است که خواهان کاهش وزن می باشد. حتی این انتخاب اشتباه می تواند انجام عمل جراحی چاقی مانند عمل اسلیو معده را دشوارتر کند. پس افراد با اضافه وزن های بسیار بالا  هرگز نباید عمل های پیکرتراشی را انجام دهند.

 

تفاوت های کلیدی جراحی چاقی در مقایسه با  پیکرتراشی

قبل از اینکه بخواهیم به بیان تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی بپردازیم، بهتر است کمی در مورد جراحی چاقی بدانید. جراح چاقی با هدف کاهش وزن و کم کردن اشتها تغییراتی روی معده و روده فرد ایجاد می‌کند. این نوع روش لاغری نیز با تکنیک های مختلفی بنابر شرایط جسمی بیمار انجام می شود. اسلیو معده و بای پس معده دو روش علمی و محبوب جراحی چاقی هستند.   در حالی که هر دو روش جراحی چاقی و پیکرتراشی می توانند در نهایت منجر به بهبود ظاهر و افزایش اعتماد به نفس فرد شوند، اما این روش ها بسیار متفاوت هستند و اهداف بسیار متفاوتی را هم دنبال می کنند. مهم ترین تفاوت تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی به شرح زیر است:

  • جراحی پیکرتراشی یک روش برای کاهش وزن نیست. این جراحی گزینه ای است که به بیماران کمک می کند، بعد از رسیدن به وزن سالم، شکل ظاهری بدن خود را سریع تر بهبود بخشند، اما برای رسیدن به اندام دلخواه پس از جراحی چاقی باید چند ماه صبر کرد.
  • هدف جراحی چاقی کاهش وزن است، اما هدف پیکرتراشی کاهش وزن نیست.
  • روش های جراحی چاقی، مانند حلقه معده، اسلیو معده یا جراحی بای پس، با کوچک کردن فیزیکی اندازه معده، میزان کالری دریافتی بیمار را محدود می کنند. اگر فرد در کنترل چیزهایی که می خورد، دچار مشکل باشد، استفاده از هر کدام از این تکنیک ها کمک می کند که میزان کالری دریافتی کنترل شده و فرد اضافه وزن خود را از دست بدهد. در مقابل، جراحی پیکرتراشی تاثیری در اشتها، هضم غذا و سوخت و ساز بدن ندارد و منجر به کاهش وزن نخواهد شد.
  • دیگر تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی این ست که جراحی چاقی نمی تواند پوست اضافی را از بین ببرد؛ اما در پیکرتراشی می توان این کار را انجام داد. بسیاری از بیماران پس از جراحی چاقی به دلیل از دست دادن سریع وزن، دچار شل شدگی پوست می شوند. بنابراین، بیماران معمولاً پس از جراحی کاهش وزن برای جلوگیری از شل شدگی پوست و برای زیبایی اندام هایشان، اقدام به پیکرتراشی می کنند.
  • در کل مهم ترین تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی در اهدافی است که توسط هر روش دنبال می شود. جراحی لاغری اهداف درمانی دارد، درحالی که هدف پیکرتراشی زیبایی است.

 مهم ترین تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی به اختصار در جدول در جدول زیر آمده است:

تفاوت های کلیدی جراحی چاقی با پیکرتراشی
Your text here

جراحی چاقی

پیکرتراشی
هدف اصلی کاهش وزن است. کاهش وزنی به دنبال ندارد.
به کنترل اشتها، کاهش میزان غذای دریافتی و افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند. تاثیری در کاهش اشتها و سیری سریع تر ندارد.
برای دریافت نتیجه بیمار باید چند ماه صبر نماید. به تغییر شکل و بهبود ظاهر بدن در مدت زمان کوتاه تر کمک می کند.
نمی توان پوست اضافی را برداشت. پوست اضافی برداشته و کشیده می شود
اهداف درمانی را دنبال می کند. اهداف زیبایی را دنبال می کند.

مزایای جراحی چاقی در مقایسه با پیکر تراشی

مزایای جراحی چاقی در مقایسه با پیکر تراشی

حال که در مورد تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی دانستید، بهتر است درباره مزایای جراحی چاقی نسبت به پیکر تراشی نیز بیشتر بدانید. این مزایا عبارتند از :

  • در بحث چاقی و بیماری های مربوط به آن، فرد نیاز به کاهش قابل توجهی از وزن خود دارد. درنتیجه روش های غیر جراحی برای کاهش وزن، کاملاً موثر و دائمی نیستند، بنابراین بهتر است از انواع روش های جراحی کاهش وزن زیر نظر بهترین جراحی چاقی در تهران و دیگر شهر ها بهره مند شد.
  • جراحی چاقی باعث می شود بدن خود فرد به تدریج از تمام چربی های ذخیره شده استفاده کند. بنابراین فرد یک کاهش وزن بسیار فیزیولوژیکی، تدریجی و کنترل شده تجربه خواهد کرد.
  • جراحی چاقی همچنین به کاهش بیماری های مرتبط با وزن مانند دیابت نوع 2، فشار خون بالا، سطح کلسترول بالا، آرتروز مفصلی، آپنه خواب، PCOS، برخی از سرطان ها و غیره کمک می کند.

در نتیجه برای بیمارانی که با چاقی دست و پنجه نرم می کنند، جراحی چاقی گزینه درمانی مناسب تری نسبت به روش های کانتورینگ یا پیکرتراشی است. جراحی چاقی می تواند به طور قابل توجهی مشکلات مربوط به وزن را کاهش دهد.

جمع بندی

جراحی چاقی نوعی جراحی در دستگاه گوارش است که با هدف کاهش وزن و کاهش بیماری های مرتبط با وزن انجام می شود، در حالی که پیکرتراشی یا لیپوساکشن عمل های جراحی زیبایی هستند که برای فرم دهی و کانتورینگ بدن انجام می شوند. این مهم ترین تفاوت جراحی چاقی با پیکرتراشی است. جراحی لاغری باید توسط یک جراح عمومی دارای مجوز و فلوشیپ جراحی چاقی انجام شود. بنابراین بسیار مهم است که برای انجام هریک از این جراحی ها، سراغ پزشکی بروید که قبلا تجربه انجام این جراحی ها را داشته باشد.

دکتر سید حامد قدسی خورسند یکی از جراحان با تجربه و حاذق چاقی هستند ‏که بر متد ‏های مختلف جراحی چاقی مانند اسلیو معده، حلقه معده و لاپاراسکوپی پیشرفته تسلط دارند. ایشان عضو انجمن بین المللی ‏جراحان چاقی ‏IFSO‏ هستند و تا کنون بیماران بسیار زیادی را درمان کرده اند.‏ جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در ‏‏سایت اقدام نمایید.‏

همچنین می توانید فایل pdf این مقاله رو از اینجا دانلود نمایید.

منابع:
https://www.kirbyplasticsurgery.com/blog/weight-loss-surgery-vs-body-contouring/
https://www.bariatricsurgeonindia.com/bariatric-surgery-vs-liposuction/

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
درباره دکتر حامد قدسی
متخصص لاپاروسکوپی پیشرفته و جراح چاقی، دوره تکمیلی از استراسبورگ فرانسه، عضو انجمن بین المللی جراحان چاقی IFSO

پست های مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *