هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی: امروز چاقی یکی از رایجترین مشکلات سلامتی است. کم تحرکی، سبک زندگی ناسالم، مصرف غذاهای فست فودی و ابتلا به برخی بیماریها خطر ابتلا به چاقی و اضافه وزن را افزایش داده است. روشهای مختلفی برای درمان چاقی وجود دارد؛ پیروی از رژیمهای غذایی و انجام تمرینات ورزشی راهکارهای طبیعی برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن هستند؛ اما افراد کمی میتوانند از این طریق به وزن و تناسب اندام دلخواه خود برسند.
اگر به دنبال یک راه قطعی و همیشگی برای درمان چاقی هستید، جراحی متابولیک بهترین گزینه است. جراحی کاهش وزن با تکنیکهای مختلفی مانند اسلیو معده و بای پس معده انجام میشود. در انواع جراحی متابولیک تلاش میشود با کاهش اندازه معده به دریافت کمتر مواد غذایی کمک کرد؛ اما یکی از چالشهای پیش روی افراد برای انجام این جراحی، هزینههای عمل است.
دریافت مشاوره از دکتر سید حامد قدسی خورسند
جراحی کاهش وزن یکی از جراحیهای بزرگ و نسبتا پیچیده محسوب میشود؛ بنابراین هزینههای عمل کمی گران هستند. استفاده از بیمه یا انجام جراحی چاقی در بیمارستان دولتی میتواند به کاهش هزینههای شما بسیار کمک کند. به طور معمول انجام عمل لاغری در بیمارستان دولتی هزینهای بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان خواهد داشت، البته اگر هدف و رویکرد جراحی، درمان بیماریهای مرتبط با چاقی باشد. اگر هدف از جراحی چاقی زیبایی باشد، شما باید هزینه بیشتری بپردازید.
برای مطالعه بیشتر و اطلاع کامل راجع به انواع جراحی چاقی کلیک کنید.
اما چگونه هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی محاسبه میشود؟ پرداخت هزینه به چه عواملی بستگی دارد؟
در این مقاله تلاش شده تا چشم انداز درستی از هزینههای جراحی متابولیک در اختیار بیماران و متقاضیان این عمل قرار بگیرد. پس برای تصمیم گیری بهتر تا انتها با ما بمانید.
هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی چگونه محاسبه میشود؟
به جز هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی چه هزینههای دیگری برای این عمل باید پرداخت کرد؟
هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی چقدر است؟
آیا بیماران میتوانند از گزینههای کمک مالی در بیمارستانهای دولتی بهرهمند شوند؟
چگونه هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی با بیمه تکمیلی پرداخت میشود؟
هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی چگونه محاسبه میشود؟
محاسبه هزینه عمل جراحی چاقی در بیمارستان دولتی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. در زیر به مهمترین عوامل تاثیرگذار بر این هزینهها اشاره شده است:
- هدف انجام جراحی
- دستمزد جراح چاقی
- دستمزد پزشک بیهوشی
- هزینه اتاق عمل و تجهیزات مورد استفاده
- هزینه بستری شدن در بیمارستان
- نوع تکنیک جراحی
- پوشش بیمهای
- موقعیت جغرافیایی
1. هدف انجام جراحی چاقی
چاقی میتواند با مشکلات زیادی از جمله بالا رفتن قند خون، کلسترول، فشار خون، مشکلات قلبی، آسم و… همراه باشد. اگر پزشک به دلیل حاد بودن شرایط سلامتی فرد تشخیص انجام جراحی چاقی بدهد، بخش عمدهای از هزینهها را بیمه در بیمارستان دولتی پرداخت خواهد کرد. در واقع هزینههای جراحی در مراکز درمانی دولتی برای افرادی که شاخص توده بدنی بالای ۳۵ یا 40 دارند و سلامتی آنها در خطر است، بسیار کمتر خواهد بود. اما اگر جراحی تنها به صرف زیبایی انجام شود، فرانشیز که بیمه برای آن در نظر میگیرد، کمتر است و فرد باید عمده هزینهها را خود پرداخت کند.
2. دستمزد جراح چاقی
عامل اصلی و تاثیرگذاری دیگر بر روی هزینه جراحی متابولیک دستمزد پزشک متخصص است. پزشکی که از مهارت و تجربه بالا برخوردار است، دستمزد بیشتری خواهد داشت.
3. دستمزد پزشک بیهوشی
علاوه بر دستمزد جراح، پزشک بیهوشی نیز دستمزد جداگانهای خواهد داشت که این نیز در لیست نهایی هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی لحاظ میشود.
4. هزینه اتاق عمل و تجهیزات مورد استفاده
نوع خدمات و تجهیزاتی که در اتاق عمل ارائه میشوند نیز فاکتور مهم دیگری در محاسبه هزینهها هستند. از آنجا که بسیاری از تجهیزات مصرفی وارداتی هستند، نوسانات ارز بر قیمت آنها اثرگذار است. و این در قیمت نهایی پرداختی بیمار محاسبه میشود.
5. هزینه بستری شدن در بیمارستان
بعد از انجام جراحی با توجه به گستردگی جراحی ممکن است نیاز باشد بیمار چند روزی را در بیمارستان بستری شود. پر واضح است هرچه بیمار بیشتر در بیمارستان بستری باشد، هزینه بیشتری نیز باید پرداخت کند. برخی بیماران به دلیل شرایط سلامتی مجبور هستند در اتاق ICU یا CCU بستری شوند. هزینه بستری شدن در این بخشها به دلیل استفاده از تجهیزات خاص گرانتر است.
6. نوع تکنیک جراحی
همانطور که گفته شد جراحی لاغری با تکنیکهای مختلفی انجام میشود. اسلیو معده، بای پس معده، سوئیچ دوازدهه اثنی عشر از جمله مهمترین تکنیکهای جراحی متابولیک هستند. پیچیدگی و مدت زمان انجام هر عمل بر هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی تأثیر مستقیم دارد.
7. پوشش بیمهای
پوشش بیمهای نقش بسیار زیادی در کاهش هزینههای جراحی در بیمارستان دولتی دارد. برخی بیمهها به ویژه بیمههای تکمیلی هزینههای عمده درمان را بر عهده میگیرند؛ بنابراین بیمار باید پول کمتری را از جیب خود بپردازد.
8. موقعیت جغرافیایی
به طور معمول جراحی در بیمارستانهای دولتی در شهرهای بزرگ به دلیل وجود امکانات و تجهیزات پیشرفته و تمرکز بیشتر پزشکان متخصص بیشتر است.
برای اطلاع کامل از هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی کلیک کنید تا مقاله مرتبط برای شما نمایش داده شود.
به جز هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی چه هزینههای دیگری برای این عمل باید پرداخت کرد؟
علاوه بر هزینههای جراحی چاقی در بیمارستان دولتی شما باید به موارد زیر توجه کنید و آنها را در لیست نهایی هزینههای خود قرار دهید:
- هزینه انجام آزمایشات تجویز شده
- هزینه داروها
1. هزینه انجام آزمایشات تجویز شده
ممکن است با توجه به شرایط سلامتی فرد، جراح چاقی آزمایشاتی مانند نوار قلب، اکو، تصویر برداری از قفسه سینه و… را تجویز کند. اکثر بیمارستانهای دولتی خود این آزمایشات را انجام میدهند، اما برای انجام آزمایشات تخصصیتر ممکن است نیاز باشد تا به آزمایشگاههای خصوصی مراجعه کنید.
2. هزینه داروها
شاید لازم باشد برخی بیماران قبل و بعد از جراحی دارو مصرف کنند. هزینه داروها را بیمه پرداخت خواهد کرد. شما میتوانید برخی از این داروها را نیز از بیمارستان دولتی تهیه کنید.
هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی چقدر است؟
با توجه به توضیحات ذکر شده نمیتوان یک نرخ دقیق را برای این هزینهها محاسبه کرد. ولی در کل هزینههای جراحی در بیمارستان دولتی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان متغیر است. البته هر بیمارستان سیاستهای بودجه جداگانهای دارد. برخی از بیمارستانها ممکن است از یارانههای دولتی استفاده کنند که این هزینهها را بسیار کاهش خواهد داد.
آیا بیماران میتوانند از گزینههای کمک مالی در بیمارستانهای دولتی بهرهمند شوند؟
بله؛ اگر شرایط اقتصادی و مالی بیمار به گونهای باشد که تحت پوشش مرکز خیریه یا موسسه خاصی باشد با ارائه نامه میتواند درخواست کمک هزینه مالی برای انجام جراحی داشته باشد. برخی از بیمارستانهای دولتی با چنین مراکزی طرف قرارداد هستند. از طرفی همیشه سیستمهای مراقبتی بهداشت عمومی کمک هزینههای مالی یا برنامههای حمایتی برای افرادی که کم بضاعت هستند و توانایی پرداخت هزینههای جراحی را ندارند ارائه میدهند. برای اطمینان از چگونگی دریافت هزینهها بهتر است به بیمارستان دولتی مورد نظر مراجعه کرده و درباره شرایط پرداخت هزینهها بیشتر پرس و جو کنید.
چگونه هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی با بیمه تکمیلی پرداخت میشود؟
چنانچه از بیمه تکمیلی استفاده میکنید هزینههای جراحی شما در بیمارستان های دولتی به میزان بسیار چشمگیری کاهش پیدا خواهند کرد. برای این منظور دو راه وجود دارد:
راه اول؛ خودتان کامل هزینههای جراحی را پرداخت کنید سپس با در دست داشتن مدارک به بیمه تکمیل طرف قرارداد مراجعه کرده و هزینهها را درخواست نمایید.
راه دوم؛ اگر بیمارستان دولتی که در آن هم جراحی را انجام میدهید با بیمه تکمیلی شما طرف قرارداد است، میتوانید در همان ابتدا برای کاهش هزینهها توسط بیمه اقدام کنید و بعد عمل را انجام دهید.
در بیشتر موارد بیمه تکمیلی نیمی از هزینههای جراحی را به عهده میگیرد؛ اما به طور معمول هزینه بستری شدن در بیمارستان به عهده بیمه پایه مانند بیمه تامین اجتماعی است و صرفاً هزینههای وسایل جراحی بر عهده بیمه تکمیلی میباشد.
جمعبندی نهایی در مورد هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی
بسیاری از بیماران برای کاهش هزینههای خود به دنبال انجام جراحی در بیمارستان دولتی هستند. هزینه جراحی چاقی در بیمارستان دولتی به هدف انجام جراحی، دستمزد جراح و پزشک بیهوشی، هزینه اتاق عمل و تجهیزات مورد استفاده، هزینه بستری شدن در بیمارستان، نوع تکنیکی جراحی، پوشش بیمهای و موقعیت جغرافیایی بیمارستان بستگی دارد. علاوه بر این باید هزینه انجام آزمایشات و داروها را نیز محاسبه کرد. به طور معمول هزینه جراحی در بیمارستان دولتی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان متغیر است.
بیماران با شرایط مالی خاص میتوانند از گزینههای کمک مالی در برخی بیمارستانهای دولتی بهرهمند شوند. اگر از بیمه تکمیلی استفاده میکنید بخش عمدهای از هزینهها جراحی در بیمارستان دولتی توسط بیمه پرداخت خواهد شد.
آنچه که قبل از انتخاب بیمارستان و هزینهها باید به آن توجه کرد، انجام جراحی توسط بهترین جراحی چاقی در تهران یعنی دکتر حامد قدسی است. ایشان عضو انجمن بینالمللی جراحان چاقی هستند که مدارک علمی خود را از دانشگاههای معتبر از جمله دانشگاه استراسبورگ فرانسه کسب نمودهاند. انجام عملهای متعدد موفقیت آمیز با حداقل عوارض جانبی باعث شده نام ایشان در لیست بهترین جراحان چاقی در ایران قرار بگیرد.
جهت مشاوره و دریافت نوبت میتوانید به صورت حضوری به آدرس مطب دکتر حامد قدسی یعنی تهران، خیابان ولیعصر، خیابان شهید عباسپور، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان۱۸، طبقه دوم مراجعه کنید. شما میتوانید برای پذیرش شنبهها و دوشنبهها ساعت ۱۸ به مطب و چهارشنبهها ساعت 16 به بیمارستان دی مراجعه کنید.
برای دریافت نوبت و مشاوره به صورت غیر حضوری میتوانید از طریق نوبت دهی آنلاین اقدام کنید یا با شماره تلفن های زیر تماس حاصل نمایید:
شماره مطب
02188870946
02188870945
شماره برای رزرو نوبت
09109254936
مشاوره آنلاین
09931466388